Wednesday, January 4, 2012

~Elyn=FULLTIME~

insyaAllah,
stat on 14th January 2012, saya akan jadi FULLTIME tailor rase tailor aje sesuai dgn diriku ini..hehe
sebabnya, saya akan keja until 13th Jan ni..
walaupon surat posting x dapat lg, even dah lulus interview..
saya nekad utk berhenti dr keja yg sekarang..
rezeki ade di mana2 sahaja :)

pada B2B yg nk wat tempahan,
saya maseh availabe utk wedding bln March, April, Mei..
then June & July for hari Raya..
August onwards will anounce later..
sbb saya pon nak kaweh..hehehe

feel free utk tye saya k..
just drop email kat elyncreation@gmail.com

9 comments:

::Aja:: said...

baguslah..xpew..elyn ade kemahiran.tu yg mahal.kikiki..eh dear..aja nak sewa or tempah veil la..camne? budget xbanyak sgt la tapi..:(..nant kalo nak dtg sana boleh dhiera bawk aja..die tempah ngan awk kan?

mrs irmidrza to be said...

kalu miza nak tempah baju nikah...yang miza buat dalam entry miza yg ni...agak2 elyn leh tolong miza tak buat kan? and agak2nyer bape yer kalu tempah cmtuh?

http://lildrwalimah.blogspot.com/2011/12/designer-miza-design-baju-nikah.html

Elyn Creation said...

Aja, bole je..nnt kite bole discuss pasal budget yg aja nak..Nnt dtg la ngan dhiera :)

Miza, baju nikah stat dr RM150..kalu baju Miza ni nampak mcm xpkai beads yg byk..so price dlm range RM250 cmtu..

nuha hayati said...

see you tonight elyn >.<

dhiera said...

elyn, kite belum gtaw elyn yang majlis kite mungkin akan dipercepatkan.

tak pe, rase ye bisnes elyn pun dah makin berkembang sekarang. good luck!!

lepas tu tunang mtk tambah something dekat bahu supaya nampak hampir sama dengan veil. nanti kite emel elyn ok! xbeli pendrive baru lagi~ hukhuk

dhiera said...

eh, cop..
template baru dgn header baru!! wiwittt

Elyn Creation said...

dhiera, ni namenye xde keja nk wat..hehe..tu yg menggatal g tukar sane sini...smpai ilang2 la page tabs tu..huhu..

okeh, pape nnt dhiera emel k..
cepat tu lepas raya kan?
kite pon ngat nk lepas raye ajeee..huhu

Dell said...

betol betol . rezeki ada mana2 .
gud luck Elyn .
Elyn... Dell ada tagged elyn kat blog . ;p

SOULMATE is said...

kalo after2 ur wedding free kn?hehe.. cntik smeenye :)