Sunday, December 11, 2011

~Thanks so much join GA~

salam B2B,
thanks so much coz join Giveaway:Stunning Me!!by Qaseh Elyn :)
tguu ye pengumuman pemenang pada 20 Disember ni...

senarai contestant bole tgk kat sebelah kanan blog...
seramai 23 B2B dh join GA ni..
thanks sgt2 :)

terharu gak sbb ade yg sudi join GA ni..coz mula2 ade beberapa org aje..
last2 nk abes GA, ramai plak *_*
pada contestant yg saya terlepas pandang, x list link kat tepi ni..
nnt just emel kat saya ek...

owh!!saya akan bercuti arini until 14 Disember..
sesape yg ade email, saya will reply after back from holiday ok :)

6 comments:

mrs irmidrza to be said...

welcome dear...dear if u cant see the tulisan dengan jelas dalam contest miza..do tell me...i will email...or elyn boleh klik kat button opn at new window to enlarge kan dia ya...sory..tenet sgt bermasalah....=)

fazlien said...

thanks dear=D
hope enjoy bercuti..hhehe

nuraien said...

bawakkan oleh2..=)

K.I.N.A said...

selamat bercuti elyn!
u most welcome! :)

sarahhernyzar said...

happy holiday dear. dedebar tgu pengumuman. hehe :)

dhiera said...

perasaan yang sama macam sarah~